[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Woodford 001]

Een eigen huis, een plek onder de zon


Juli 2011; er is heel wat veranderd.

We laten een ander huis neerzetten. Een huis dat wij zelf hebben ontworpen. Dat huis wordt in de USA gemaakt (de fabriek in Australie is nog niet klaar) en naar hier verscheept. Bij aankomst moet het binnen een week kunnen staan.

Er komt geen granny meer, aangezien Fiona's moeder in NL blijft. Daarintegen hebben we de schuur aangepast en komen daar slaapplaatsen voor gasten.


De verdere plannen zetten we hier neer, zodra deze gereed zijn. We zijn nog met de bouwer aan de slag.


Heel spannend allemaal en erg leuk.


Dankzij Marc & Sandra hebben we al wat spullen kunnen kopen want die hebben ons een voorschot geleend op de verkoop van ons huis. Erg prettig en lief zolang wij nog geen lening van de bank kunnen aangaan. Zo kunnen we toch al de voorbereidingen doen.


Fiona heeft een nieuwe hobby, materialen ed goedkoop kopen op veilingen. Zo hebben we al een ligbad, een garagedeur, een dubbele deur voor de schuur, 3 buitendeuren voor de schuur, voordeur en deur voor de garage, 2 wc potten, alle kranen, een hoekwasbak met kast en alle binnendeuren voor het huis gekocht. Alles nieuw en tegen een goedkope prijs. De container is nu aardig vol en eigenlijk kan er niets meer bij, of toch wel.....


  

 Woodford

.nl

Ebbel

wij niet kunnen wachten met het bouwen van ons eigen huis?


wij heel graag nu een thuis willen hebben?


wij veel goedkoop op veilingen hebben kunnen kopen?


  

Wist je dat...