[website maken] [website ontwerp] [PP Fiona 003]
[Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[PP Fiona 001]
[PP Fiona 004]

ik vond het niet zo leuk om de kinderen achter te laten op een plek waar ze de taal niet verstaan. Gelukkig zijn we nog wel 5 weken samen geweest, om overal aan te wennen voordat ik ze achter moest laten. Het was een lange tijd (ze verveelden zich ook hoor!) maar goed geweest voor allemaal. (24-1-2011)


Vandaag heb ik mijzelf in laten schrijven bij Randstad. Best spannend, testen ed en jezelf verkopen. Dit valt niet mee, zeker omdat ik eigenlijk nog nooit heb hoeven te soliciteren.

Ik ben altijd in banen gerold via een uitzendburo, of zoals bij de Arbeidsinspectie hard je best doen en doorgroeien. Ik heb dus voor het eerst weer een CV moeten maken. Gelukkig hoef je hier geen brieven te schrijven. Alles gaat via de e-mail en er kan nog een coverletter bij, maar het hoeft niet. Elke ochtend is het weer spannend als ik mijn mail open en ik zie antwoorden. Tot nu toe dus alleen nog maar afwijzingen doordat er veel mensen soliciteren (zeggen ze).


Randstad vertelde dat als ze banen hebben, hebben ze dit alleen maar in Brisbane, dus dat wordt reizen. Aan de andere kant heb ik dus geen keuze, want ik ben nog steeds niet uitgenodigd voor een gesprek, ondanks de vele keren dat ik op banen heb gereageerd. (17-2-2011)


Ik ben van de week ook bezig geweest om mijn LinkedIn up to date te krijgen. Ik heb nieuwe mensen opgezocht en toegevoegd en ik heb gevraagd aan een aantal mensen of zij een recommendation wilde schrijven. Dit kwam doordat ik er spontaan een van Dennis kreeg. Dit is wel handig bij het soliciteren.

(18-2-2011)


Het maken van een website is erg leuk om te doen. Er gaat wel heel veel tijd inzitten om te bedenken hoe je het gaat doen, en het kan maar op 1 laptop, dus je kan er niet echt tegelijkertijd aan werken. Dan kan de ander nog plaatjes zoeken op internet of foto's uitzoeken. Als deze upload is gedaan, is het hopelijk een kwestie van bijhouden en zal dan niet zoveel tijd meer kosten. (19-2-2011)


Ik heb mijn CV geupdate. Hij voldeed so wie so niet aan de Aussie standard. Je moet hier bijvoorbeeld niet je geboortedatum vermelden. Ik hoop nu dat ik in ieder geval door de selectieprocedure kom. (21-2-2011)


Ik heb geluncht met Kelly en LeAnn. Dit was super gezellig. We zijn naar een eetcafeetje geweest en hebben heerlijk gegeten en gedronken maar vooral gekletst. (8-3-2011)

  

 Kattebelletjes

.nl

Ebbel

je hier kan klikken voor mijn afscheidsfeestje van de AI?  

Wist je dat...