[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Toorbul]
[Australie 34]

Deze maand Toorbul ontdekt. Een leuk plaatsje aan de kust waar de kangaroos gewoon tussen de huizen leven. Erg leuk om te zien en de kinderen vonden het ook prachtig; ze waren erg dicht bij zoals de foto’s laten zien. Wij hebben daar ook grote krabschelpen gevonden, die zij mee hebben genomen naar school voor “show and tell”.

Doorbraak in het vinden van werk; wij hebben beide een Psychologische test gedaan bij de Prison in Woodford. Het was een pittige test die zo’n 5 uur duurde. Het resultaat is dat Koos goed in het profiel past en dus een ronde verder is, en Fiona niet.  In juli krijgt hij een gesprek en als alles goed gaat start hij eind september met zes weken cursus in Brisbane (intern). Dit zou heel mooi zijn, want dan komt er eindelijk eens serieus geld binnen elke maand.

Aan alles komt een eind en zo ook aan onze VIP pass voor Moviepark, Wet ’n Wild en Seaworld. Wij hebben er goed gebruik van gemaakt en zijn er vaak naartoe gegaan. Het is leuk om weer te gaan over een paar jaar; dan mag Alyssa ook overal in (alhoewel 1,40 meter ook een maat is) en is het weer leuk om te gaan. Moviepark is klein en in een dag kan je overal in (als je door de weeks gaat). Wet ’n Wild is alleen leuk als het warmer is, want het water is onverwarmd. Seaworld is leuk met de shows maar toch weer 20 minuten verder rijden. We hopen als we werk hebben, om voor volgend jaar een abonnement op Australia Zoo te nemen. Dit is een stuk dichterbij (zo’n 40 minuten rijden vanuit Woodford) en wij hebben de dierentuin ook altijd leuk gevonden.

Onze knul is deze maand 7 geworden. Zijn verjaardagsfeestje voor zijn vriendjes was erg leuk ondanks het gewoon thuis was. De foto's en het verhaal erachter kun je op de pagina van Brendan bekijken.
 

 Juni 2011 (deel 2)

.nl

Ebbel

een pakje sigaretten hier $18 kost en een pakje shag $32?

alcohol hier aan de prijs is namelijk $1,50 per flesje in de slijterij?

je geen alcohol in de supermarkten kan kopen?

 

Wist je dat...