[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Strand June 2011 (Woorim)]
[Australie 33]
[Australie 35]

Goed nieuws betreffende werk; Fiona heeft een opdracht voor de Australian Bureau of Statistics te doen in July en Augustus. Het is parttime en tijdelijk maar het is een begin. Penny Miller loopt Fiona nog steeds en Fiona heeft een eerste opdracht gehad als Mystery Shopper (kijken in een winkel hoe het personeel je behandeld, hoe de kwaliteit is). Dit was ook leuk om te doen. Zo ben je een beetje bezig.

Wij zijn heel erg druk bezig met het ontwerpen van ons eigen huis dat we gaan bouwen in Woodford. Daarover kan je meer lezen onder het kopje Woodford.

Hartje winter en dat is ook wel te merken; wij trekken vesten aan en pantoffels zodra het donker wordt. Het is koud in huis, maar wij gaan toch echt geen kachel kopen!! Met dubbele dekbedden en dikke pyjama’s komen we deze winter wel door. Volgend jaar is het waarschijnlijk geen probleem omdat dat huis prima geïsoleerd is. Dit doet ons denken aan de tijd aan de Bonaventurastraat, maar dan zonder de ijsbloemen. Overdag is het lekker, twintig graden met een blauwe lucht en af en toe een dag die grauw is. ’s ochtends is het vochtig maar we gaan meestal nog steeds op de fiets zonder jas (als de lucht blauw is) en Brendan gaat dan gewoon in korte broek en polo naar school.

Hartje winter en dan op het strand lopen en zwemmen in de zee (25 june & 28 june). Heerlijk, lijkt op een zomer dag in Nederland maar dan met een bijna leeg strand. De mensen lopen soms langs met mutsen op of met lange broeken aan, maar wij ravotten en zwemmen en vermaken ons prima. Het is jammer dat we van het zand geen goede zandkastelen kunnen maken, want we hebben alle tools maar het blijft in elkaar storten. Wij gaan naar het strand in Woorim, een half uurtje rijden bij ons vandaan op Bribie Island).

Deze maand hield ons contract op van het huurhuis. Best even spannend, omdat onze buurvrouw maar ook onze vrienden een probleem hadden met het verlengen. Hier hebben wij dus mazzel want wij kunnen blijven zolang wij willen en hebben 14 dagen opzegtermijn. Onze vrienden moesten meteen voor een 9 maanden bijtekenen en onze buurvrouw voor een jaar. Dit was voor ons natuurlijk helemaal niet gewenst geweest.
 

 Juni 2011 (deel 1)

.nl

Ebbel

het financiële jaar van juni tot juni loopt?

je de wegen-belasting in 1 keer betaalt tijdens het “verlengen” van je kenteken en dat je dan meteen betaalt voor een inzittende verzekering ($750)?

Wist je dat...