[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 34]
[Stoney Creek]
[Australie 32]

Wij hebben nieuwe vrienden ontmoet/gemaakt; Matt en Gabi. Gabi komt uit Nederland (Amsterdam) en Matt oorspronkelijk uit Canada (maar ook in Nederland gewoond). Ze zijn beide net over de 50. Ze wonen al 11 jaar in Australië maar sinds een jaar in de Brisbane area. Wij kwamen in contact met ze in Bunnings. Toen hebben we telefoonnummers uitgewisseld en zijn we meteen de volgende week al langs gegaan. Wij hadden een salade meegenomen en Matt en Gabi hadden pancakes en sausages van de BBQ. Het klikt ook goed met de kids, alhoewel zij al grotere kids hebben waarvan er nog wel één thuis woont. Zij wonen zo’n 15 minuten hier vandaan en wij zijn daar twee keer geweest en zij één keer bij ons.

Fiona is deze maand 40 geworden. Ook hier hebben we niets bijzonders aan gedaan. Weer gegeten bij Hungry Jack's en als kadootje een 20 in 1 afstandsbediening gekregen.

Voor moederdag was er op Tullawong een moederdagstalletje, waar Brendan voor Fiona een mooie sieradenstandaard helemaal zelf heeft uitzocht. Van Alyssa kreeg zij een mooie kaart en een handje, van Brendan nog een schilderijtje met gedicht. En niet te vergeten het gemaakte ontbijt door de kids, geholpen door Koos.

Deze maand tijdens het rondrijden in het weekend Stoney Creek ontdekt. Een mooie plek verscholen 10 minuten van Woodford.


 

 Mei 2011

.nl

Ebbel

het hier heel normaal is dat je je eigen drinken en eten meeneemt als je op visite gaat?

je wel altijd even afstemd met de gastvrouw wat je meeneemt?

"bring a plate" betekent dat er op dat bord ook eten om te delen op moet liggen?

Wist je dat...