[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 31]
[Australie 33]

Koos is weer thuis. De operatie lijkt gelukt, en hij is aan de beterende hand. Het herstel duurde (te) lang, zeker als je van alles toe doen hebt en wilt doen.

Koos is van deze maand ook weer een jaartje ouder geworden. We zijn nog wel uit eten geweest (bij Hungry Jack's) maar hebben er verder niet zo veel aan gedaan. De kinderen hebben nog wel een kadootje gegeven (een eyetoy voor the Wii) en een ontbijtje op bed, maar we hebben verder geen visite gehad.

De container hebben we nu zo ingericht dat er een looppad tussen al de spullen is ontstaan. In de loop van de tijd hebben we toch ook wel wat dozen naar Caboolture verhuisd, toch wel handig een echte stofzuiger en ook ovenschalen en de wasdroger. Het huis wordt langzamerhand voller en voller, zo ook de garage. Aangezien het huis "petite" is, met niet al te veel bergruimte, moeten we wel stoppen met dozen mee te nemen.

Tijdens de vakantie hebben wij op Custer gepast. Dit is de hond van Brendan & Kellie. Zij waren een paar dagen richting Canberra, en wij wilden wel op de hond passen. Hij bleef wel bij hun thuis, zodat wij konden zwemmen en hun BBQ gebruiken. We hebben alleen de laatste dag niet kunnen zwemmen (regen) maar voor de rest hebben we heerlijk weer gehad en het heel gezellig gehad tijdens de vakantiedagen, zo met je prive zwembad.

 

 April 2011

.nl

Ebbel

er hier in Australie nog het ziekenfonds is?


wij nu "gratis" verzekerd zijn voor de ziektekosten?


je je bij kunt verzekeren voor een particuliere behandeling?


dit iets goedkoper is dan in Nederland

($ 200 per maand)?

Wist je dat...