[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 31]
[Australie 29]

Maandag 14-3-2011 t/m zondag 20-3-2011 


Dinsdag ochtend skypte Koos dat de operatie goed was gegaan. Nu het herstel nog en de hechtingen eruit. s' Ochtends belde Kelly of ik zin had om mee te gaan kijken bij display homes in North Lakes. Nou, dat hadden Alyssa en ik wel, dus zijn we naar Kelly gereden en van daar uit met haar auto naar North Lakes. Zij hebben daar 52 voorbeeldwoningen waar je kunt kijken, echt leuk om te zien. Het is natuurlijk allemaal super de luxe en aardig aan de prijs, maar je kan er een hoop idee├źn opdoen. De woningen worden overigens allemaal verkocht (of zijn al verkocht) om over een tijdje als gewone woning te staan. Het is dus allemaal zeer realistisch. Daarna hebben we even geluncht en toen was het tijd om de kids op te halen van school. Het was erg gezellig en Alyssa vond het ook heel leuk.

Woensdag kwam onze aanvraag voor de overschrijving van het land terug. Dit is allemaal geregeld en gelukkig zonder kosten. Dit komt omdat wij hier first home buyers zijn en krijg je korting op de overdrachtsbelasting.

Donderdag hebben Alyssa en ik geluncht (thuis), we hadden witte en rode wijn (water en siroop) en we hadden dippers (komkommer, wortel, paprika, crackers en op het laatst chips) met dipsausjes. Dit had ik al gekocht omdat woensdag Kelly en LeAnn zouden komen om bij mij te lunchen, maar dat kon jammer genoeg niet doorgaan.  Voor Alyssa was dit wel erg leuk.  Blijkbaar was het vandaag St Patricksday. Dit wordt hier dus ook gevierd door haren groen te verven of gewoon groene kleren te dragen. Alyssa heeft gisteren bij ABC wel een kleurplaat gemaakt van de lepricorn. Volgend jaar zal ik mij er meer in verdiept hebben, wat het nu precies is en wat de bedoeling is.

Vrijdag Na mijn “fitness”, ben ik naar de gemeente geweest om ons land in te laten schrijven. Voor het land is dus nu alles klaar, wel een fijn gevoel dat wij dit allemaal zelf hebben gedaan, zonder tussenkomst van een advocaat (hebben we toch mooi weer een aantal honderd dollars bespaard). Rond 13.30 uur ben ik weggegaan om mijn eerste bestellingen af te leveren. Op 4 na kon ik alles afleveren. Ik was maar net op tijd om de jongens van school te halen.

 Week 11 - 2011 (onze 13de week)

.nl

Ebbel

de operatie van Koos maar een half uurtje duurde?


hij niet helemaal goed was geworden omdat dit alles onder plaatselijke verdoving gebeurde?


hij achteraf gezien een dagopname had moeten krijgen?


  

Wist je dat...