[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 30]
[Australie 28]

Het had erger gekund Koos!!

China Airlines is iets beter.

Maandag 7-3-2011 t/m zondag 13-3-2011 


Woensdag; Koos heeft zich uitgesloofd in Woodford. Er loopt nu daadwerkelijk een pad van voor tot achterin de container waar wij kunnen lopen. Zo is er meer overzicht dus heel erg handig. We hebben weer een aantal dingen meegenomen (bijvoorbeeld kleren van de kids, want die zijn in drie maanden echt veel gegroeid).

Donderdag; ja hoor, Koos gaat nu toch echt weg. Wij hebben eerst nog allebei ons Queensland rijbewijs gehaald (ons NL rijbewijs was (uiteraard) genoeg om het rijbewijs alleen te laten maken). s' middags hebben wij Brendan eerder uit school gehaald. Zodoende hadden we nog tijd om samen nog een ijsje te eten aan de snelweg en toen weer met z’n allen op weg naar Brisbane om Papa eerst op het verkeerde vliegveld af te zetten. Aangezien Alyssa aardig overstuur was, stond ik nog bij de auto toen Koos weer uit de terminal kwam. Hij was aangenaam verrast dat wij er na zo’n 10 minuten nadat hij was afgezet, nog stonden. Hij kon wel meteen instappen en toen konden wij hem op de goede luchthaven (Domestic) afzetten.

Zaterdag; zijn we naar Wynnum gereden. Fiona haar eerste lange rit aan de andere zijde van de weg en dat zonder navigatie. Vlak voordat Koos wegging, is de oplader voor de auto stuk gegaan. Wij zijn in Wynnum met Alyssa geweest toen wij de inspectie van de container “bijwoonde”. De speelplaats was een stuk drukker dan de vorige keer, maar de kids hebben heerlijk gespeeld. Er waren daar walvissen die om de beurt water spuiten en een groot “wadingpool”. Een soort zwembad aan het strand, gevuld met zeewater, met water tot aan de middel van de kids. Ze hadden ook een glijbaan in het water. Ik had een boekje mee, en kon heerlijk in het zonnetje wat lezen. Na een tijdje ben ik er ook nog even in gegaan om af te koelen. Toen hebben we als afsluiting bij Hungry Jacks gegeten met een lekker ijsje na. Ja, ik heb de weg naar huis gevonden, zonder al te veel om te rijden.

Zondag hebben we een lekker dagje thuis gehad. Wij hadden ons verkleed en hebben film gekeken en het favoriete tikkertje gespeeld. Gretchen kwam nog even langs. Al met al een leuke luie zondag.

  

 Week 10 - 2011 (onze 12de week)

.nl

Ebbel

ik vanuit Australie de helft voor een ticket heb betaald, dan dat het vanuit Nederland zou zijn gekocht (en het toch een retourticket is)?


Chicken Rice veel geserveerd wordt?


Koos niet zo hartelijk ontvangen werd in China?


  

Wist je dat...