[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 25]
[Australie 27]

Maandag 21-2-2011 t/m zondag 27-2-2011 (1)


Maandag is het "Taxfilenumber" eindelijk binnengekomen en dus zijn we maar gelijk naar "Centerlink" geweest om te regelen dat we in ieder geval de korting krijgen op de opvang van de kinderen. Daar hebben we immers recht op. Alyssa gaat vanaf nu dus drie dagen naar "Kindy". Dit is goed voor haar, haar taalontwikkeling, ze wordt leuk bezig gehouden en het is bovendien goed voor ons, want wij hebben dan onze handen vrij om van alles en nog wat te doen. Brendan gaat vanaf nu ook op woensdagmiddag naar de naschoolse opvang, bij Alyssa in het gebouw, om alvast te wennen als wij samen werken en voor de periode dat Koos in Nederland is i.v.m. de ingreep aan zijn polsen (CTS). We krijgen nu bijna alle toeslagen zoals iedereen die kan krijgen (eindelijk eens wat 'ïnkomsten' op de rekening in plaats van alleen maar uitgaven). Een aanvraag loopt nog, deze kon niet behandeld worden omdat het "Immunisation Program" van de kids, ten tijde van de aanvraag, nog niet up-to-date was.


Woensdag is Brendan dus voor het eerst in z'n leven naar de naschoolse opvang geweest. Hij had er heel veel zin in omdat hij dan met zijn zusje kon spelen. Maar voordat Brendan naar ABC ging had hij eerst de "Parade" en heeft daar z'n eerste "Students Achievement Award" in ontvangst mogen nemen. Helaas konden wij daar niet bij zijn omdat het samen viel met de vrijwilligerscursus elders op de Tullawong State School. We kunnen nu helpen in z'n klas en bij evt. andere activiteiten. Dit is leuk om betrokken te zijn bij Brendan's schoolactiviteiten, om meer mensen te leren kennen en, naar zeggen, ook noodzakelijk om de korting voor de opvang te blijven krijgen zoals we het nu hebben. Je moet werk hebben of zoeken en/of leren en/of vrijwilligerswerk doen om bepaalde ondersteuning te blijven krijgen.


Vrijdag zijn we naar Brisbane geweest om het land te betalen. De straat was niet echt makkelijk te vinden omdat de 'NavNav' problemen had met de straatnaam. Wat een drukte in de binnenstad zeg, wat ben je dat snel ontwend. We zijn nu de trotse eigenaars van een stuk grasland in Woodford. We hebben meteen de auto na laten kijken ivm een MotorManagement probleempje. Fiona is voor het eerst gebeld door het uitzendburo (nu maar duimen, volgende week meer). Matthew en Brendan hebben, na school, weer bij ons gespeeld op de Wii.

 Week 8 - 2011 (onze 10de week)

.nl

Ebbel

de NavNav van ons niet weet wat ze moet doen met de Queen Street in Brisbane?


ze met alles komt waar Queen in staat behalve met een straat met die naam erin?


Het heel vervelend is als je bovendien denkt dat je telefoon leeg is?

Wist je dat...