[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 26]
[Australie 24]

Maandag 14-2-2011 t/m zondag 20-2-2011 


Dinsdag hebben we de gordijnen opgehangen die wij zo lang te leen hebben gekregen van Mattew's ouders, Kelly en Brendan. Dit scheelt in ieder geval een stuk in de warmte. De kids zijn nog wel vroeg wakker, alhoewel Alyssa van de week er toch een keer pas om kwart voor acht uitkwam.


Vrijdag zijn we naar Randstad Uitzendburo in Brisbane geweest, aangezien Fiona was uitgenodigd voor een intakegesprek. Ja, ja, dat gaat hier op afspraak. De intake duurde zo'n 90 minuten inclusief de "White Card, White Collar" veiligheidstest om op kantoor te kunnen werken. Koos heeft de hele tijd in de auto zitten wachten uit gierigheid. En wij maar denken dat NL duur was met parkeren, maar hier kost een parkeergarage in het centrum (CBD) van Brisbane min $30,= en maakt het niets uit of je nou een uurtje of heel de dag blijft staan. Ons werd verteld dat je zelfs parkeergarages hebt voor $70,= per dag. Ben je een vroege vogel, dan kan je naar zeggen de hele dag staan voor $8,=. Maar goed...., het gesprek bij Randstad ging best goed. Fiona heeft voldoende ervaring in huis, dus nu maar hopen dat ze snel een baan voor haar vinden.


Zaterdag had Brendan z'n eerste verjaardagsfeestje van een vriendje van school, Harry. Het was een bowling party vlak bij een shopping center en dus zijn wij in de tussentijd maar wat gaan winkelen. 's Middags hebben we nog even Mark & Max gesproken via Skype en 's avonds voor het naar bed gaan met Marc & Jaimy.


Zondag zijn we op weer eens op bezoek gegaan bij Marco en Luukie. Het was weer heel gezellig en de kids hebben twee uur lang achter elkaar in het zwembad gelegen, gesprongen, gedoken en geproest. Dit keer zijn we blijven eten en er werd unaniem voor pizza gekozen. Het was dan ook laat voordat de kids in bed lagen. Ze hebben een super middag gehad en waren lekker afgekoeld door een hittegolfdag gekomen (ja, we krijgen hier alles in een korte periode). Het is dit weekend zo rond de 35 graden en er staat weinig wind, maar je hoort ons niet klagen hoor. Het is warm en plakkerig, maar nog niet zo benauwd als dat het 's zomers in Nederland kan zijn.

 Week 7 - 2011 (onze 9de week)

.nl

Ebbel

we weken wat korter beschrijven nu wij hier inmiddels zo'n beetje in een "normaal" ritme zitten?


er hier na te veel zonneschijn juist regen komt?


wat er dan valt ook niet zo maar een beetje is ook?

Wist je dat...