[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 22]
[Australie 24]

Maandag 7-2-2011 t/m zondag 13-2-2011 (1)


Dinsdag is Fiona naar Parentsnight geweest op Tullawong, Brendan's school. Hier werd veel uitgelegd over hoe de school werkt en wat voor regels er gelden. Dit was meteen een kans om kennis te maken met andere ouders.


Woensdag is er eindelijk iemand van de Rental Man gekomen om wat te repareren zaken te checken en maten op te nemen van de te vervangen horren. Het valt nog wel mee, maar het is prettiger als alles goed dicht is.


Donderdag zijn we bij onze container in Brisbane geweest, want de doaune ging een inspectie doen en wij, met name Fiona, wilden er toch wel bij zijn. De tussenpersoon had voor ons geregeld dat dit mogelijk was. Toen wij er net binnen kwamen zagen we heel wat verpakkingsmateriaal en oranje touw van het vast sjorren op een hoop liggen. Het was zo druk bij het bedrijf dat veel van onze spullen op diverse plaatsen in de loods stonden en dus niet in een apart vak. We waren echter te vroeg aanwezig, dus zijn we koffie gaan drinken in een klein plaatsje Wynnum genaamd. Daar was een gave watertuin en een buiten(zee)zwembad zodat Alyssa even lekker heeft kunnen spelen. Jammer voor haar maar we moesten toch echt weer terug naar de container. We moesten haar wel beloven om binnenkort een keer terug te gaan met Brendan.


Toen we er terug kwamen was de inspectie in volle gang, maar voor ons was er niets te doen. Het inspecteren duurde ongeveer 3 uur in totaal. Het resultaat ervan was dat alle goederen, behalve één, het land in mochten zonder verdere vragen, behandelingen of bijbetalingen. De 'foute' kerstkransi is ter plekke vernietigd. Dit betekent in ieder geval dat er niet voor niets zoveel zorg is besteed aan de paklijst. Voor ons vertrek lieten ze ons nog even gauw weten een beetje bang te zijn dat ze niet alles terug in de container zouden krijgen. Kennelijk is het uiteindelijk toch gelukt, want we zijn niet meer gebeld dat we spullen op moesten komen halen. Of alles er echt in zit moeten we maar aannemen, voordat we dat kunnen controleren zijn we een aantal maanden verder. De tv's van de woon- en slaapkamer hebben we maar meegenomen zodat we weer op een behoorlijk formaat kunnen Wii'en en film kijken.

 Week 6 - 2011 (onze 8ste week)

.nl

Ebbel

onze gele container is vrijgegeven zonder al te veel problemen?


er wel veel haken, ogen en geld mee van doen was om onze spullen hier te krijgen?

Wist je dat...