[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 18]
[Australie 20]

Maandag 24-1-2011 t/m zondag 30-1-2011 (1)

 

Maandag moesten Brendan en Alyssa eindelijk naar school. Ze zijn allebei erg enthousiast en kunnen niet wachten om te gaan. Brendan was al voor zessen wakker, en heeft zich helemaal zelf direct maar aangekleed. Hij had, zoals hij dat zelf zei, "kriebels in zijn buik". Eerst brachten we Brendan weg en hebben onderweg naar zijn klas eerst zijn schriften/boekenpakket opgehaald. Op een tafel waren naamstickers geplakt waar de kids hun tassen en hoeden kwijt konden. De tafels en stoelen stonden in een soort caree vorm en Brendan zocht een plekje. Alle schoolspullen moeten hier voorzien zijn van de naam van de eigenaar. Dit hebben we maar ter plekke gedaan en vervolgens de spullen in de daarvoor bestemde bakken en/of zijn eigen laatje gedaan. Een hele klus maar het lukte ons voordat wij weg moesten. En daar zat hij dan...., er helemaal klaar voor alsof hij al helemaal gewend was, maar ik (Fiona) vond het een beetje moeilijk om hem achter te laten in een vreemde omgeving terwijl hij de taal niet eens spreekt, SLIK..! Voor we Alyssa weg gingen brengen hebben we een 'nieuwe ouders bak koffie' gedronken op een speciaal daarvoor ingerichte plek. Wij hebben even staan te praten met 2 vrouwen die voor de school werken. Best leuk om even verschillende schoolervaringen uit te wisselen.


Nu was het de beurt aan ons kleine meiske. Het was al 09.30uur geworden toen wij met haar door de deur van het ABC Learning Centre liepen. Alyssa ging na een kus meteen naar haar klas waar haar nieuwe klasgenootjes wat zaten te eten. Wij hadden nog even wat papierwerk te regelen, toen dit klaar was zat zij rustig haar druifjes te eten tussen alle andere kindertjes in alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Zij was er dus ook helemaal klaar voor. Fijn voor haar, maar toch ook nu weer SLIK....!


Wij kunnen nu eindelijk serieuze dingen gaan doen zoals naar de bank voor een toekomstige hypotheek, op bezoek bij zwembadshops en bij bedrijven kijken die kithomes, garages en schuren verkopen. Wij hebben vandaag trouwens ook nog een aanbetaling op het land in Woodford gedaan. Erg spannend allemaal joh!! Verder heeft Fiona nog een aantal solicitatiebrieven uitgedaan en wacht met spanning af op de resultaten van de voorgaanden.

 Week 4 - 2011 (onze 6de week)

.nl

Ebbel