[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Warner Bros]
[Australie 16]
[Australie 18]

Maandag 17-1-2011 t/m zondag 23-1-2011 (1)


Maandag zijn we naar Warner Bros Movie World geweest. Het was er best druk en warm, maar wel heel erg leuk. We hebben de reis naar het middelpunt van de aarde gezien in  4D, de kids hebben zich uitstekend vermaakt in het Looney Tunes kinderdeel en de Scooby-Doo Spooky Coaster was helemaal te gek (zelfs na 45 minuten wachten). Alyssa mocht er net in.... of was het toch eigenlijk net niet? Het einde van de dag was niet zo leuk. Fiona belandde in het ziekenhuis, doordat ze bij Ikea (daar gingen we naartoe om te eten en nog even wat te kopen) helemaal niet goed werd. De ambulance werd gewaarschuwd en daar ging ze naar Logan Hospital. Daar bleek al gauw dat het om een lichte zonnesteek ging doordat ze die dag onvoldoende gedronken had en geen hoed/pet gedragen had. Ze kon niets meer binnenhouden (zelfs geen water) maar had gelukkig ze geen koorts. Na zo'n 4 uur ziekenhuisbezoek, een anti--misselijkheidstabletje en rare zoutige ijsjes kon ze weer water binnenhouden en mocht zij gelukkig weer mee naar huis.


Dinsdag hebben de kinderen een inenting gehad ivm het inentingsprogramma hier. Dit was natuurlijk niet zo leuk, zeker omdat ze zich ervan bewust waren. Eigenlijk hadden ze er ook een moeten hebben tegen de waterpokken, maar die hebben we tegen kunnen houden, omdat ze de waterpokken zelf volop hebben gehad. Binnenkort moeten ze nog één inenting hebben en dan zijn ze up to date.


Woensdag hebben we Brendan ingeschreven op school. Voordat de school begint, zal het uniform gekocht moeten worden.  Ook moet hij schriften, papier, potloden, kleurpotloden, stuf, een schaar enzovoort hebben wat in Nederland pas hoeft als je naar de hogere school gaat.


 

 Week 3 - 2011 (onze 5de week)

.nl

Ebbel

Moviepark voor ons een uurtje rijden is?


het niet leuk is om liggend, achterin met een ambulance mee te moeten rijden?


Slip (on a shirt), Slop (met 30+ insmeren), Slap (hoed op doen) veel op de reclame is?

Wist je dat...