[website ontwerp] [website bouwen] [The Big Flood kopie]
[Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 15]
[Australie 17]
[Grasmaaien]

Maandag 10-1-2011 t/m zondag 16-1-2011


Deze week hadden ze in het winkelcentrum in Morayfield een dansgroep die streetdance liet zien. De kinderen mochten ook meedansen en Alyssa en Brendan vonden het allebei geweldig. Zo leuk zelfs dat ze zaterdags vroegen of ze er nog een keer naar toe mochten en dat hebben we ook gedaan.


Diezelfde zaterdag vonden we een advertentie in een van de winkels in Morayfield en zo hebben wij een goede tweedehands grasmaaier gekocht van een aardig Engelse familie wegens omstandigheden naar Engeland teruggingen. De grasmaaier heeft een viertakt benzine motor, zodat we niet vastzitten aan een verlengsnoer. We hebben een aardig tijdje met deze mensen staan praten, over de omgeving en wat zij met hun kinderen hier hebben gedaan om ze te vermaken. Als extraatje kregen we twee VIP-passen voor vrije toegang voor twee personen tot Moviepark, Seaworld en Wet ’n Wild (een waterpark). Dit was dus een hele leuke deal voor ons en een onverwachts genoegen voor de kinderen, want we hadden anders voorlopig nog niet naar die pretparken gegaan (ook met dank aan Opa & Oma voor de sponsering want we moesten er nog wel 2 bijkopen voor de kids).


We hebben ook de Bunnings-kadokaart van Hetty en Guus gebruikt. We hebben het bij het geld voor een tweetakt benzine grastrimmer gelegd. Deze pas hebben wij vlak voor vertrek gekregen toen we nog niet wisten wat Bunnings was. Heel leuk van Hetty en Guus want het eerste waar wij naar op zoek gingen was.... een Bunnings. En wat blijkt nou...., het is een hele grote bouwmarkt met een speelplaats en workshops voor de kids. Zo hebben ze er koelkastmagneten en kerstschilderijtjes gemaakt. Ze hebben er vakkundig personeel, die wij een paar keer flink hebben laten lachen omdat veel dingen hier net anders zijn/gaan. De laatste keer was dat wij een afvoer wilden hebben om een droger aan te sluiten. Nou..., dat hebben ze niet joh, ze laten de droger gewoon in de wasruimte uitkomen. Toen wij ze vertelden hoe dat bij ons gaat, kwamen ze niet meer bij.

  

 Week 2 - 2011 (onze 4de week)

.nl

Ebbel

dit de week van de BIG FLOOD was?


het heel dichtbij was?


wij eigenlijk veel geluk hebben gehad?


wij nu wel weten waar we niet moeten gaan wonen?

Wist je dat...