[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Muffins maken]
[Australie 14]
[Australie 16]

Maandag 3-1-2011 t/m zondag 9-1-2011


Deze week hebben de kids muffins gemaakt in het winkelcentrum in Morayfield. We zijn bij ze in de buurt gebleven want de taal spreken ze natuurlijk nog niet. Ze redden zich toch best aardig, maar Brendan lijkt nog wat onzeker. Ze vonden de bakcursus heel leuk om te mee te maken, mede omdat de muffins mee mochten nemen. Brendan vond ze lekker, maar Alyssa niet zo. Ze kregen als aardigheidje hun eigen tang om warme dingetjes mee op te pakken.


Van de week hebben we aardbeienplanten gekocht omdat de kids zo graag fruit in de tuin willen hebben. Nu maar geduldig wachten tot de eerste oogst er is.


Door alle regen begint het gras nu wel heel erg lang te worden en de kids mogen er dan ook niet op spelen vanwege alle griebels die er in (zouden) kunnen zitten. Het moet onderdehand echt nodig gemaaid worden maar het blijft maar regenen. En als het droog is, is het maar voor een paar uur en blijft het gras te nat om te kortwieken. De huisbaas zal het 1 keer voor ons maaien, daarna moeten wij er zelf voor zorgen. Klinkt een beetje als een verplichte hobby..... hmmmmmmm.


Wij vragen ons wel eens af hoe dit nou allemaal kan en waar die regen allemaal vandaan komt. Het heeft van de week zo lang geregend, dat de kids maar eens "onder de shower" gingen op ons terras. Ze werden door de regen wel een beetje koud, maar de temperatuur was verder lekker.


We hebben deze week ook nog naar huizen en stukken land gekeken. Naar het oosten toe is het land erg duur en/of klein. De huizenprijzen zijn ook hier, naar horen zeggen, heel erg gestegen en buiten proporties. Even dachten we dat het goedkoper zou zijn om een bestaand huis te kopen, maar langzamerhand komen we er achter dat dit niet echt het geval is. Je betaald een hoop geld voor iets waaraan verbouwd moet worden voor je weet niet echt hoeveel geld. Een huis dat wij wel wat vonden kwam op 450.000 ASD en dan moest er echt nog wel het een en ander aan gebeuren. Het stond op zo'n 3000m2 grond maar alles was ietwat verwaarloosd, de garage was klein, maar er was wel een zwembad. We hebben nog geen haast dus we kijken toch nog maar even rustig verder.

 Week 1 - 2011 (onze 3de week)

  

.nl

Ebbel

we het water in kreken, rivieren en de plas in het park  best wel vies bruin van kleur vonden?


we het raar vonden dat het water op veel plaatsen dan weer hoger en dan weer lager stond?


we nog steeds niets doorhadden?

Wist je dat...