[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 12]
[Australie 14]

Vrijdag 24-12-2010 - Een prettig idee


om voor de kerst een thuis te hebben. Dit jaar wist de Kerstman Brendan en Alyssa kennelijk niet op het nieuwe huisadres te vinden want Brendan 'vond', de dag voor de Kerst hun kado, een frozen drink maker, achter in de kofferbak van de auto. Kennelijk liep Santa ook rond bij de Good Guys toen we daar waren en had hij gehoord dat de kids gek waren op de Frozen Fanta en Cola van McDonalds en Hungry Jack's (in Nederland bekend als Burger King) en het apparaat stiekem daar neergelegd.


Rond 16:00uur vertrokken we richting Noosa Heads om kerstavond door te brengen bij Mike & Kim. We hebben kennis gemaakt met de partners van Ashley en Blake (neef en nicht) en de ouders van Mike. We hebben er lekker getafeld en er is flink (bij)gepraat.


Zaterdag 25-12-2010 - Eerste Kerstdag


zijn we weer naar Noosa Heads gegaan. Er slapen konden we helaas niet want ze haden namelijk al een huis vol. Een hotel vonden we echter niet zo de moeite want het is maar een uurtje rijden. We hebben die dag heerlijk gezwommen, gelunched, geborreld en geluierd. Voordat we aan de terugtocht begonnen werd nog even met Mark en Max gebeld (Marian was er 'helaas' niet).


Zondag 26-12-2010 - Tweede Kerstdag


hebben we eerst een beetje geprobeerd uit te slapen. Zo makkelijk bleek dat niet te zijn. Sowieso omdat we nog geen gordijnen hebben, maar ook omdat de biologische klokjes van zowel de kids als van ons al aardig ingesteld zijn om ergens tussen 05:30-06:00 wakker te worden. We hebben de rest van de dag thuis doorgebracht met het spelen van Wii-games, films kijken, verse popcorn eten uit het pas aangeschafte Dora-popcornapparaat en de Frozen Drink machine uitgeprobeerd. Je weet wel...., dat apparaat dat de Kerstman achter in de auto had afgeleverd. De kinderen gingen moe maar voldaan slapen.

 Onze eerste Aussie Kerst

.nl

Ebbel

warmte niet bijdraagt aan het kerstgevoel?


er hier echt geen kans is op een witte kerst?


dat schijnt te komen omdat het hier dan zomer is?


het hier in de winter niet kouder wordt dan 15°C?

Wist je dat...