[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 11]
[Australie 13]

Dinsdag 21-02-2010 - Dan nog maar een nachtje


met z'n vieren op de 2 matrassen want het wilde niet zo vlotten met de betaling van de spullen en dus kon het allemaal nog niet bezorgd worden. De Commonwealth-rekening was nog te nieuw en op de ABN-AMRO en ING stond wel genoeg maar was kennelijk lastig te gebruiken voor NL->AUS betalingen.


We hadden trouwens wel geprobeerd een Australische bankrekening te openen vanuit Nederland. Voor de Commonwealth Bank geen probleem, maar moest de benodigde papieren afwijzen omdat de ABN-AMRO moeite had met het goed invullen ervan. De ING 'voorkomt' dat kennelijk door geen papieren in te laten vullen die niet door de ING zelf zijn ontworpen. Maar een formulier/verklaring voor zo'n aanvraag schijnen ze zelf niet te hebben, aldus het kantoor in Ypenburg, Den Haag. Rara.....


Woensdag 22-12-2010


Daar zijn de spullen van Amart dan. Na montage kan iedereen vanavond lekker slapen in z'n eigen kamer en bedje. Na wat gesjouw, monteer- en verplaatswerk gaan de zit- en eethoek echt bewoonbaar lijken. Zeker nadat de, met de handbagage meegebrachte, LCD-TV een plaatsje aan de muur heeft gekregen en de Wii aangesloten is. Eindelijk kunnen de kids weer naar hartelust  gamen. De Good Guys spullen laten helaas nog een dagje op zich wachten doordat de betaling nog ergens stagneert.


Donderdag 23-12-2010


De Good Guys stonden vroeg voor de deur. Voor we het wisten waren ze al weer weg, maar de spullen waren er en de koelkast en de wasmachine werkten. Eindelijk wassen en niet meer buiten de deur hoeven eten. Het ging zelfs de kids een beetje vervelen om steeds maar junk- en Subwayfood te moeten eten.

 Nog even niet

.nl

Ebbel

een bank in Australia echt nog op een bank lijkt?


ze je hier in Australia bij de bank nog echt helpen en je niet voor alles doorverwijzen naar internet of een afspraak laten maken voor ieder wissewasje?

Wist je dat...