[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 10]
[Australie 12]

Zaterdag 18-12-2010


Na lekker plonzen en een ontmoeting met een wel erg grote pad is het weer tijd voor het serieuze werk. Hoe gaan we van het huis (een beetje) een thuis maken? Eerst maar eens naar Ikea rijden en onderweg nadenken wat we nodig hebben. Daar hadden we zo een uur voor, terwijl het in Nederland maar net  5 minuten rijden was. We kwamen terug met: 2 matrassen, 2 kussens, 4 eiken barkrukken, 1 4-delig pannenset, 1 opscheplepel/spatelset, 2 koffiebekers, 4 borden, plastic (kinder)bekers en een prullenbak. Natuurlijk hebben de kids ook nog in de ballenbak gespeeld en hebben we er gegeten. Conclusie van deze dag: Ikea is hier duurder met zowel de spullen (ook de koopjeshoek) als het eten en te ver weg voor regelmatig bezoek. Ook is het makkelijker dat in Nederland de matrassen opgerold zijn, dan heb je tenminste geen matras als bijrijder. De eerste nacht sliepen we met z'n vieren op de twee matrassen. Knus joh....


Zondag 19-12-2010


Vandaag was gebombardeerd tot winkel-kijkdag. Niet omdat de winkels niet open waren, dat zijn ze dus wel, maar om te zien wie wat heeft en voor hoeveel $$. Hier en daar hadden we al wat namen opgevangen die bekend staan om de redelijke prijzen. Ook deze nacht weer met z'n vieren op 2 matrassen.


Maandag 20-12-2010 - Tijd om wat spullen te kopen


Bij Amart kochten we: 2 single beds, 1 queensize bed, een hoekbank, een tv-meubel met bijzet tafel en salontafel en een eethoek met 4 stoelen.


Bij The Good Guys kochten we: een Samsung koelkast, een Samsung wasmachine waar 7,5kg was in kan, een LG microwave, een broodrooster, een waterkoker en een Philips wallmountable Tuner/CD/MP3 stereo.


Ook deze nacht nog even met z'n vieren op 2 matrassen want het moet allemaal bezorgd worden en de bedden komen dus dinsdag pas (nou ja....., al).

 Een huis met zonder spullen

.nl

Ebbel

ik zelf ook wel weet dat "met" niet in de titel thuis hoort?

Wist je dat...