[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 09]
[Australie 11]
[16 Tower Court]

Vrijdag 17-12-2010 - Het was vrij snel beslist, want


Alyssa maakte het niet uit welke van de vier het werd, als het er maar niet zo stonk als het allereerste huis waar ze in was geweest. Koos, Fiona en Brendan vonden het eerste huis de meest geschikte.


Het is een leuk, 10 jaar oud vrijstaand huis. Er zijn drie slaapkamers met ingebouwde kasten, 1 badkamer met bad en shower (voorheen douche, maar behoord hier tot de niet te gebruiken woorden), een enkele garage, een woonkamer die overloopt in de eetkamer en keuken, een ingebouwde linnenkast op de gang naar de laundry en natuurlijk een toilet.


We hebben voor, opzij en achter een grote tuin (althans voor ons groot, het blijkt een kleine tuin te zijn als je een grasmaaier wilt kopen). De tuin met hoog hek, wordt druk bezocht door vele soorten vogels. Wij hebben witte kakatoes, Scruffy kakatoes, Macpies (“koevogels” zoals wij die noemen door uiteraard de kleuren), papagaaien met rood, blauw, groen en gewone grijze vogels.


’s Avonds met schemer, vliegen er supergrote vleermuizen over en hebben wij bezoek van gekko’s en lizards. Voor het huis op het vliegenscherm zitten er twee die Brendan en Bas heten, en bij de patio zit een gekko die Jaimy genoemd is, deze is groter dan de voorste twee. Elke avond gaan we even kijken en weltrusten zeggen. Er zitten op de weg naar ons huis ook padden (kane toads), die wij soms zien als wij in de avond thuis komen (helaas zijn dit niet bepaald lieverdjes).


Bij het huis naast de driveway hebben we een (ietwat lekke) brievenbus. Er zijn hier twee vuilcontainers (kliko type) in gebruik. Eén voor het afval en één voor de recycling (karton, papier, glas, plastic en blik). De watermeter en de stoppenkast zitten gewoon buiten.

Deze nacht sliepen we in een motel, met zwembad, in Caboolture, want het huis was natuurlijk nog helemaal LEEG.

  

 Doe mij die maar!

.nl

Ebbel

je hier de huur per week betaald?


je hier huurt incl. water, tapijt en gordijnen?


je hier niets aan de muur mag ophangen?


ik toch stiekem de tv eraan bevestigd heb?

Wist je dat...