[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 08]
[Australie 10]

Donderdag 16-12-2010 16:00uur, Caboolture


Tijd om het huis te bekijken waarvoor we ruim 3 weken voor vertrek al een afspraak hadden gemaakt voor bezichtiging. Aangekomen bij "Caboolture Realty" in Kingstreet werden we niet echt met open armen ontvangen. Dat hoeft natuurlijk ook niet maar alles leek een beetje met tegenzin gedaan te worden. Maar goed, daar gingen we dan naar 10 Payne Street te Caboolture. Nou, nou, nou........, wat we daar te zien kregen....... In zo'n huis wil een zwerver nog niet bivakkeren. Vies kapot tapijt, vieze kamers en alles stikkend naar de urine. Echt niet te geloven dat ze het nog vreemd vond dat we het niet wilden.


Maar wat nu....


Inmiddels loopt het naar het einde van de dag en we kregen honger. Het werd steeds donkerder. Niet omdat het al avond werd, maar omdat het ging regenen. En niet zo een beetje ook. Gauw bij Subway naar binnen voor een lekker broodje en even in een lokaal krantje bladeren om te zien of er nog wat te huren valt. Er was wel het één en ander te vinden maar allemaal (veel) te duur naar onze zin. "Mamma, mamma...." klonk het ineens. "Ik moet plassen..., heel erg nodig". Maar helaas.... geen toilet bij Subway, dus Fiona & Alyssa moesten naar buiten door de stortregen op zoek naar een openbaar toilet. Tijdens hun zoektocht kwamen ze langs de "Rental Man". Gauw stapten ze naar binnen met de vraag of ze nog iets te huur hadden in onze prijsklasse. En ja hoor......


Drijfnat


maar met een geleegde blaas en een briefje waar vier adressen opstonden kwamen ze terug bij Subway. Snel verder eten en dan gauw terug naar het Formula 1 Hotel bij Brisbane Airport om de volgende dag vroeg de huizen te gaan bekijken.

 De Huizenjacht

.nl

Ebbel

we eerst dachten nog dagen in een motel te moeten zitten?


we zaterdag 17-12-2010 om 14:00uur al de sleutel hadden van ons eerste Australische (huur)huis.

Wist je dat...