[website ontwerp] [website bouwen] [Formula 1 Motel]
[Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 06]
[Australie 08]

 Australia here we are!!!!!

Dinsdag 14 dec 2010, 09:16uur en 33sec lokale tijd


raakte het eerste stel landingswielen de landingsbaan van Brisbane Airport. We waren nu dan echt in Australie. De koffers hadden we al vrijsnel allemaal te pakken. Nu nog een taxi vinden waar alles in kan en ons naar het Formula 1 motel een stuk verderop brengt. Voor $35,= stonden we binnen no time voor het motel met een bus waar nog weer bagage in had gekund. Effe inchecken en alle, in totaal 15 stuks, bagage naar de 2e etage brengen met de........ trap. Nee....., de lift was niet stuk, die hadden ze gewoon niet.


Tja, en dan


wordt het tijd om voor vervoer te zorgen want uiteindelijk hebben we donderdag 16-12-2010 een afspraak om een huurhuis te bezichtigen in Caboolture. Eerst maar eens rondlopen wat er in de buurt is. Op nog geen 3 minuten loopafstand bleek er een autoverhuurbedrijf "Abel" genaamd te zitten. De dag is nog jong dus hup..... een auto huren en op autojacht dan maar. De auto huren was "a piece of cake" maar nu nog links leren rijden. En ja hoor....., meteen al fout. Allebei stonden we aan de verkeerde zijde van de auto. Koos zou gaan rijden omdat Fiona's rijbewijs ergens in de container terecht is gekomen, dus even gauw wisselen van deur. Hoe gaan we nu zorgen dat we aan de goede zijde van de weg blijven? Na een paar bochten bleek al gauw dat het handig is om even hardop te melden dat naar rechts een grote- en naar links een kleine bocht is. De autoverhuurder had ons uitgelegd waar er een auto-boulevard is en al met al kwamen we daar vrij makkelijk met gehuurde TomTom en zonder kleerscheuren bij Motorama Toyota, de eerste dealer op de boulevard te Moorooka, een buitenwijk van Brisbane. Onderweg in Buranda (suburb van Brisbane) hebben we gauw nog even een bankrekening geopend bij de Commonwealth Bank.


En dan koop je


een Green Silver Leaf Toyota Camry Sedan Conquest V6 die bij je budget past. Ruimte genoeg voor iedereen, lekker stil en snel. Woensdag 15 december 2010 hebben we hem opgehaald. Benieuwd hoe die eruit ziet? Sla dan gauw om naar de volgende bladzijde.

.nl

Ebbel

een Formula 1 Hotel er aan de buitenkant toch iets beter uitziet dan de motelkamer.

Wist je dat...