[website ontwerp] [website bouwen] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 04]
[Australie 06]

 Via Watsonville naar Brisbane 1

Vlucht KL605 van Amsterdam naar San Francisco


We waren redelijk op tijd op Schiphol. Ma, Rudo, Mark, Max, Aidan, Jos, Marjan, Maayke, Germaine, Marian en Simon waren gekomen om ons uit te zwaaien. Alsvanzelfsprekend waren Marc, Sandra & Jaimy er ook want daar hadden geslapen en die hebben ons naar het vliegveld gebracht. Sommige zijn/konden niet (ge)komen door of het slechte weer of ze zagen het niet zo zitten omdat ze afscheid nemen niet zo zagen zitten. Helaas bleef er weinig tijd over om nog wat te praten. De electronische check-in werkte wederom niet door de tickets van de kids. Daardoor en door de afgelaste vluchten van zaterdag moesten we (vrij) lang in de rij staan om in te checken. Rond 11:30 uur steeg het vliegtuig uiteindelijk op.


'Slechts' een half uurtje later dan gepland


vertrokken we dus naar San Francisco Airport. Helaas was na 20 minuten het entertainmentsysteem onherstelbaar defect, de kinderen konden niet geslapen en de Nintendo's waren eerder leeg dan de vlucht duurde. Maar Brendan had mazzel dat er een naamgenoot bij de cabincrew was die met plezier zijn DS voor hem heeft opgeladen. De kinderen kregen een kadootje van een medepasagier omdat hij voor de eerste keer zonder kids op reis was en Alyssa hem aan zijn dochtertje deed denken. Alyssa kreeg een KLM-Barbie en Brendan een KLM-vliegtuig aan een nylon koord voor aan het plafond. Van de cabincrew kregen wij twee Delftsblauwe Bols flesjes als herinnering aan Nederland omdat ze het zo dapper vonden dat we zo'n avontuur aandurfden te gaan. Al met al viel de vlucht dus erg mee en om ongeveer 14:00uur lokale tijd stonden we aan de grond.


Van San Francisco naar Watsonville


Uncle Peter en Sophia stonden ons al op te wachten. De rit van twee uur was anders dan de andere keren...... het regende en stormde flink, hetgeen vrij bijzonder bleek te zijn voor de tijd van het jaar. Hmmmm, vreemd? Dik pak sneeuw bij vertrek uit Nederland en een ongewone stormbui in California......?

.nl

Ebbel

sinds we kinderen hebben bijna nooit meer een normale check-in hebben gehad?


dat vooral lijkt te komen door de electronische check-in?


  

Wist je dat...