[website ontwerp] [website bouwen] [De container 01]
[De opslag in Aalsmeer 01]
[De container vullen]
[Winters weer voor vertrek]
[Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 03]
[Australie 05]

Liggen jullie op schema?


was een veel gestelde vraag in de laatste week voor vertrek. Een antwoord op die vraag hadden we niet want een planning op basis van ervaring bestond niet. Het werd echter steeds duidelijker dat ons streven om donderdag en/of vrijdag nog een beetje de tijd te hebben voor wat afscheidsgesprekken steeds meer onmogelijk werd gemaakt door zeer slechte weersomstandigheden en de hoeveelheid werk die in het staartje van een verhuizing zit.


Race tegen de klok


Zelfs de zaterdag (04-12-2010) bleef niet gespaard. Een geplande rit naar de opslag in Aalsmeer moest van donderdag naar vrijdag verzet worden omdat er een weeralarm was afgegeven. Helaas was het weer vrijdag erger dan de dag ervoor, zo erg dat Bram liever niet wilde rijden met de Stanleybus (een VW bus van bijna 25 jaar oud, zonder stuurbekrachtiging en een wegligging als van een bushokje). Uiteindelijk was het zaterdag rond 18:00uur zover, de container zat vol en kon op slot. Helaas kon het bankstel er niet meer bij en is geschonken aan Scoutingclub "Stanley 55".


Verrassing......


Bij Marc, Sandra & Jaimy aangekomen stond ons een verrassing te wachten. Jos, Marian, Maayke, Germaine, Bram, Edith, Amanda, Laura, Remco, Marcel, Carla, Miles & Laurena kwamen nog even langs voor een laatste praatje en om wat oud (en nieuw) fotomateriaal te bekijken. Heel erg gezellig, maar 'helaas' komt aan alles een eind en circa 01:00uur gingen we onze laatste nachtrust, in Nederland, in om vervolgens rond 07:00uur op te staan en te zorgen dat we om ongeveer 09:00uur op Schiphol zullen zijn.

 Nog één dag voor vertrek

  

.nl

Ebbel

-


-


--

De container


De opslag in Aalsmeer


Het winterse weer kort voor vertrek.


Het vullen van de container

Foto's van: