[website bouwen] [website maken] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 03]
[Australie 01]

Een tussenstop


zit er altijd in, maar wat moet je in bijv. Bangkok of Sri Lanka, na een hele inboedel inpakken, en je familie hebt in California USA.... Daar de tussenstop plannen en een weekje uitrusten voor het echte avontuur begint. Dus als je 14 december in Australie wilt staan en een week in California wilt zijn, dan zul je op dinsdag 7 december moeten vertrekken, zij het niet dat twee dagen eerder vertrekken zo'n €400,= goedkoper is. Dan kies je toch gewoon voor 5 december, Sinterklaas of niet.


Alles gaat mee


zelfs de kinderen en Koos z'n licht en geluidssetje, OK.... zijn komplete discotheekuitrusting, en alle bij IKEA gekochte koopjeshoekartikelen. En dat zijn er wat, want sinds de plannen ontstonden waren er allerlei interessante artikelen te vinden die van pas zouden kunnen komen om een zelfgebouwd huis te voorzien van een handig en leuk uitziend interieur. Ja, ja.... zelf een huis bouwen behoort ook tot de plannen.


Waar laat je alles?


In een opslagruimte natuurlijk. Maar zorg wel dat of je stopt met kopen als je opslagruimte vol is of zorgt dat je ruimte groot genoeg is zodat je kunt blijven kopen. Dat scheelt je al gauw 2x verhuizen binnen het opslaggebouw, het is maar dat je het weet.


Oeps....,


bijna Halloween vergeten. Even 'snel' met z'n allen regelen en vieren (want beloofd is beloofd) en dan alles inpakken, in een container stouwen en opsturen.

 En dan.....

.nl

Ebbel

Wist je dat...

wij onszelf daar ook over verbaasden?

voor deze "Wist je dat..." we zo gauw niets konden verzinnen?