[website maken] [website ontwerp] [Index Hoofdpagina]
[Australie 00 Info]
[Under Construction]
[Kies een persoon]
[Contact]
[Australie 02]

Augustus 2009


Na veel praten en plannen maken besluiten we de grote stap te gaan maken waar zoveel mensen over nadenken en/of dromen. Wij gaan proberen om naar Australie te vertrekken..... niet voor even, maar voorgoed. En dus sturen we de benodigde aanvraagformulieren op in augustus 2009.


Zo'n 13 maanden later


van wachten en veel mailen krijgen we dan eindelijk op 13 september 2010 officieel te horen dat de visa voor Koos en de kinderen goedgekeurd zijn. Fiona's Australische paspoort was al akkoord in februari. Dit kon zo gemakkelijk omdat ze geboren is bij een voormalig Australische. Van één ding in de goedkeuringsbrief schrokken we echter....., voor 18 december moeten Koos en de kinderen minimaal 1x Australie in geweest zijn anders moeten de visa opnieuw aangevraagd worden omdat de medische verklaringen maar 6 maanden geldig zijn.


Nog 14 weken voor vertrek. Wat nu?                                


Gewoon alles maar inpakken en wegwezen, want even heen en weer is gezien de reisduur (vooral voor de kinderen) en het prijskaartje dat eraan hangt niet bepaald de aantrekkelijkste oplossing. Oh ja, en natuurlijk moet je huis te koop zetten.


Wat extra marge


is wel slim, want stel je voor dat Koos en de kids door wat pech het stempel op 18 december 2010 mislopen. Dinsdag 14 december aankomen geeft ongetwijfeld genoeg ruimte om eventuele tegenslagen voor te zijn.

  

 Een spannend avontuur

  

.nl

Ebbel

het tijdsverschil +9 is?

Wist je dat...

de afstand tussen Den Haag en Caboolture, hemelsbreed, 16.228km is?